вівторок, 1 вересня 2015 р.


    Перше вересня - справжнє всенародне свято  доброти, людяності і мудрості. За традицією працівники Центральної дитячої бібліотеки у цей день  завжди зустрічаються з учнями шкіл міста, читачами дитячої бібліотеки,  для  святкування Дня знань.               
У 9 класі СЗШ № 18 (класний керівник Рогачова  Г.А.) провідний бібліотекар ЦДБ Кривенко В.В. провела годину спілкування "Народ мій є, народ мій завжди буде..." Юні читачі отримали цікаву інформацію про історичні події, звичаї, традиції та сьогодення України, а також відповідали на різноманітні запитання даної тематики, запропоновані бібліотекарем. Дев'ятикласники з гордістю за свою державу читали вірші. В кінці зустрічі присутнім було запропоновано бібліографічний огляд літератури "Україно моя, ти одна, як життя...".
     Перший урок у День знань провела у читальному залі дитячої бібліотеки з юними читачами 4 класу  СЗШ №1  (учитель Фурса В.М) і провідний бібліотекар                  Бондаренко Н.В. На патріотичній годині "Ми -  українці, ми - за мир!" молодші школярі дізналися багато нового і цікавого про державні та рослинні символи України, прослухали Державний Гімн,  читали вірші про Батьківщину. 
   Література із запропонованої книжкової виставки "Хай святиться твоє, Україно, ім'я!" допоможе отримати глибші знання про рідну землю. Наприкінці заходу  присутні разом з почесним гостем Кравченко Е. І. (замісник голови міської ради ветеранів) вшанували пам'ять  одинадцятьох загиблих в АТО земляків хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Немає коментарів:

Дописати коментар