середу, 13 січня 2016 р.

У книжок канікул не буває

У книжок канікул не буває
   Під час зимових канікул фахівці центральної дитячої  бібліотеки запропонували  своїм  читачам ряд цікавих пізнавально-розважальних заходів.

    Для дітей  молодшого віку бібліотекар Шпилько Л.М. провела зимові  ігри - розваги  «Зимонька прийшла – розваги принесла»  та познайомила з цікавими книгами про зимові свята.
 Разом з педагогами-організаторами дитячо-юнацького клубу  за місцем проживання «Дельта» бібліотекар Сапего М.І. на заході  «Прийшов січень-Новорічень» познайомила присутніх з історією усіх  зимових свят.
   Члени клубу «Калинонька» запросили до  бібліотеки дошкільників на міні-виставу за казкою «Колосок», підготовленою разом зі своїм бібліотекарем, та запропонували  взяти участь у грі-вікторині             «Казковий світ зимових свят». 
     Шестикласники ЗСШ№15 завітали разом зі своїм бібліотекарем Данилюк Н.Г. на екскурсію, яку провела фахівець ЦДБ Сапего М.І. та звернула особливу увагу на літературу,  представлену на нових книжкових виставках.

   Провідний бібліотекар читального залу Кривенко В.В. разом з читачами  7-8 класів  ЗСШ№15 провела різдвяний серпантин «Різдвяні свята в Україні».





Немає коментарів:

Дописати коментар