четвер, 24 березня 2016 р.

Тиждень дитячого читання розпочався...

Тиждень дитячого читання розпочався... 

   24 березня юні читачі, їх батьки та вчителі зібралися  у читальній залі центральної дитячої бібліотеки на святкову карусель "Пригоди на острові Читання".

    Провідний бібліотекар ЦДБ Кунах Н.С. запропонувала всім присутнім поринути в дивовижний світ - світ книжкової мудрості, в океан книжкових пристрастей та подій. Улюблені герої пригодницьких творів - морські пірати Флінт та Джек, капітан, боцман, юнга, Вінні-Пух (учні СЗШ №18, 6-В класу Зиненко Артем, Масенко Максим, Розторгуєв Андрій, Абрамов Роман, Лопацак Дарина та Кравченко Ангеліна, кл. кер. Волошина М.М.) в ігровій формі на палубі бригантини "Фантазія" провели з юними шанувальниками книг дотепні вікторини, цікаві розваги та ігри. 

   А щоб подорож до острова Читання, на якому  Королева Книги (бібліотекар абонементу 7-9 кл. Свитка А.О.) своїм золотим ключиком відчинила чарівну браму для всіх гостей-книголюбчиків, була веселою, про це потурбувалися вокалісти школи естетичного виховання - Максимчук Євгенія (СЗШ №18), Ясногор Софія (СЗШ №2), Пушка-Гутарова Наталія (колегіум №11) (кер. вокального відділення ШЕВ Литвин Н.А.).

   Протягом всіх весняних канікул юних читачів центральної дитячої бібліотеки чекає величезний світ - принадний і розмаїтий, що рине зі сторінок улюблених книг.










 















 







Немає коментарів:

Дописати коментар