вівторок, 14 червня 2016 р.

НОВІ НАДХОДЖЕННЯ



УВАГА!  УВАГА!  УВАГА!

  ВСІМ ШАНУВАЛЬНИКАМ СУЧАСНОЇ ДИТЯЧОЇ КНИГИ ПРОПОНУЄМО ОЗНАЙОМИТИСЯ З НОВИМИ НАДХОДЖЕННЯМИ:




Бачинський, А. Детективи в Артеку, або команда 
скарбошукачів [текст]: повість /А.Бачинський.-Львів: Видавництво Старого Лева,2015.-190с.

 Герої повісті - тендітна юна скрипалька Оленка та її друзі - Антон, Сашко і Сергій під час відпочинку у таборі на березі Чорного моря випадково дізнаються про таємницю захованих неподалік коштовностей славнозвісної Міледі, героїні роману про трьох мушкетерів. Уночі друзі таємно вирушають на пошуки скарбу, але потрапляють у вир захоплюючих пригод. Їм доведеться здійснити небезпечну подорож у печеру контрабандистів, а також вступити у справжній двобій з викрадачами музейних цінностей.
   Хто переможе в одвічному двобої зла і добра - підступність   і ненависть, чи щирість і дружба?..


Бердт, В. Все починається в 13 [текст]:повість/В.Бердт.-Львів:Видавництво Старого Лева,2015.-224с.

  Герої повісті В.Бердта - підлітки, які опинилися влітку в селі, розраховуючи на страшенну нудьгу. Натомість вони потрапляють у справжні пригоди, не раз навіть містичні - з нічними походами на цвинтар, духами померлих, відьмами, екстрасенсами та паранормальними подіями, від яких уже не занудьгуєш, а навпаки - наковтаєшся страху...




            Гридін, С. Кігтик Ковбаско[текст]: повість/С.Гридін.-Львів:                 Видавництво Старого Лева,2015.-151с.

                П'ятикласникові Олегові життя власного кота Кігтика Ковбаска здається мало не щастям - їж, гуляй і вилежуйся скільки влізе. Проте,одного ранку хлопцеві довелося прокинутися... котом. А Ковбаскові - піти до школи замість свого господаря. Якими пригодами обернулося це дивне перетворення - читайте у новій книзі С.Гридіна.




Дал, Р. Матильда [текст]: повість/Р.Дал.-
К.:А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА, 2015.-271с.

Матильда - геніальна дитина, проте її родичі так не вважають. Для них вона - зайвий клопіт, головний біль. І Матильда вирішує перевиховати своїх обмежених родичів, а заодно й жахливу директорку школи пані Транчбул...






Дерманський, С. Маляка - принцеса Драконії [текст]:повість
/С.Дерманський.-К.:Теза, 2015.-157с.

Якщо десь у світі є дракони, і якщо є бодай одненька принцеса, вони обов'язково зустрінуться. Навіть якщо дракони не дуже вірять у принцес, а принцеса, щиро кажучи, не зовсім принцеса, а тільки мріє нею стати, вони все одно зустрінуться. Бо такі вже закони природи...






Дерманський,С. Танок Чугайстра [текст]: повість
/С.Дерманський.-К.:Теза,2015.-156с.

Уночі, посеред лісових нетрів, ти стоїш і з останніх сил стискаєш у долоні квітку папороті. А довкола все кричить, виє, насуває...
саме така ніч випала Іванкові, Лільці й Васькові, коли вони пішли до лісу... рятувати знайомого Чугайстра.






Кокотюха, А. Колекція гадів [текст]: повісті
/А.Кокотюха.-К.:Країна Мрій,2015.-240с.

Читачі вирушать на пошуки пригод разом зі спортсменом Денисом і розумником Максимом. Цього разу - до Львова, де хлопцям доведеться розкрити таємницю Клубу Боягузів.
Під Пирятином вони стануть свідками загадкового викрадення доньки міліонера, а у селі на Полтавщині побачать - кого б ви думали - екзотичних рептилій, і познайомляться з ...
 Але про все ви дізнаєтеся по порядку.




Колфер, Й. Список бажань [текст]: повість
/Й.Колфер.-Вінниця: Теза, 2007.-284с. 

У Мег Фінн проблеми. Пекельні проблеми. Після того як,померла її мама, вітчим вижив Мег із дому. І тепер вона волоцюга і малолітня злочинниця.
Після невдалої спроби пограбувати квартиру пенсіонера Мег та її напарник-грабіжник вскочили у справжню халепу. Душа Мег може потрапити і до раю, і до пекла. Шанси рівні. Пекло змагається за неї з усією підступністю. Єдина можливість урятуватися - список бажань.





Маар, П. Суботик у небезпеці [текст]: повість
/П.Маар.-К.:Теза,2016.-186с.

Тобі цікаво дізнатися, чому Суботик розсівся на гілляці? І як опинилося порожнє крісло на іншому дереві? А все через те, що Суботика викрадено, а бажання, які він виконує, мають несподівані побічні дії. І Суботику від того щораз гіршає. Суботик у справжній небезпеці. Про все це та інші карколомні колотнечі й незвичайні пригоди Суботика ти довідаєшся з цієї книжки.



Малик, Г. Вуйко Йой і страшна Велика Кука [текст]:повість/Г.Малик.-К.:Грані-Т,2011.-136с.

Кожна дитина любить і має потребу вигадувати - чи якусь історію, чи уявного друга, котрого ніхто з дорослих не може побачити. Фантазія - це те, чого начебто не існує... однак воно все ж є. Вигадка - дуже вимоглива панянка, адже вона хоче не тільки початися, а ще й бути завершеною, цілісною.
Персонажі нової книги Г.Малик про все ж знайомого вуйка Йойя вигадали Куку, проте не повністю, не до кінця. Виникло ТЕ, чого ніхто не знає: яке ВОНО? де живе? що полюбляє? Навіть невідомо, чи ВОНО добре, чи зле. А крім "вигадників", зарадити ніхто не може.
Яким буде уявний друг вашої дитини, залежить тільки від неї самої. Однак він напевне буде ідеальним, адже матиме все найкраще. Як Страшна Велика Кука, яка насправді виявилася зовсім не страшною і не такою вже й великою. До того ж, її дуже потребує гамірлива компанійка вуйка Йойя. А Кука й сама розуміє, як добре знайти себе і бути собою.



Прохасько, М.  Куди зникло море [текст]:повість
/М.Прохасько, Т.Прохасько.-Львів:
 Видавництво Старого Лева,2015.-86с.

Велика кротяча родина зібралася в далекі краї - туди, де тепло і росте виноград, з якого на зиму можна заготувати багато поживних родзинок. Удома, в Буковому лісі, залишилися тільки Муркавка, Повз і Мартіна. Але дітям не страшно, бо ж у них є друзі - бобреня Загата, білки Жужіка та Ержіка, - з якими кожен день сповнений несподіванок і пригод. Тим паче, що до Букового лісу завітала знаменита співачка Соня Садова, а разом із нею- справжня детективна історія...
До речі, коли дочитаєте до кінця, на конверті знайдете сюрприз - спеціальний QR-код, за яким зможете завантажити сторінку і знайти цілий альбом пісень Соні Садової.


     Різдвяні повісті [текст]/О.Лущевська, В.Вздульська, Г.Шапіро, З.Живка.-К.:Грані-Т,2009.-144с.

  Усі чекають від Різдва дива! А чи зможете ви творити диво разом із героями цієї книги і зустрітися з чарівницями, Малим Принцем, дівчинкою-привидом і справжнісінькими янголами? Завдання не з легких: врятувати Трьох Празників, Зняти закляття, пробачити батькам, зробити так, щоб ніхто не сумував на Різдво і навіть приготувати стаєнку для новонародженого Божого Сина. Але ж у цей казковий час усе можливе! До того ж, слід озирнутися довкола - може, поблизу хтось очікує на чарівний дарунок і варто самому стати Різдвяним Благовісником...



Слоньовська, О. Дівчинка на кулі [текст]: роман/О.Слоньовська.- Харків: Книжковий Клуб "Клуб Сімейного Дозвілля", 2012.- 400с.               
Дитиною вона втікала з дому в пошуках тих, хто її полюбить - міліція повертала до рідної неньки. А в тієї материнський інстинкт на Ользі відпочивав, особливо після спроби дівчинки повернути молодшого братика туди, де його начебто і знайшли, під скирту. Невже на всій земній кулі не знайдеться людини, що пізнала б у забитому дівчиську маленьку принцесу, адже найголовніше бачать не очі,а серце?..



Стронг, Д. Кумедна коронація [текст]: повісті/ Д.Стронг.- Львів: Видавництво Старого Лева, 2015.-234с.

   Ніколас та його молодші братик і сестричка підросли, але від цього життя їхньої веселої сімейки, де й сам тато - як велика дитинка, анітрохи не стало нуднішим. Вони поринають у вир чергвих вибухових пригод, адже мають багато важливих справ: коронувати козу Посмітюшку, виготовити різдвяних вампірчиків на ялинку, а Сирочок і Помідорця ще й отримують пропозицію відзнятися в рекламі модного дитячого одягу!




Стронг, Д. Ракета на чотирьох лапах [текст]: повість/Д.Стронг.-Львів: Видавництво Старого Лева, 2015.-192 с.

    Ви запитаєте, хто така Стрілка? Стрілка - це ракета на чотирьох лапах, суміш вихору, хорта і спортивного "Феррарі". Усе б нічого, якби не її фантастична здатність втягувати в халепу Тревора і Тіну, в яких і без Стрілки немало проблем через нестерпного сержанта Смага і його бридкого синочка Чарлі...





Стронг, Д. Розшукується ракета на чотирьох лапах! [текст]:повість
/Д.Стронг.- Львів: Видавництво Старого Лева, 2015.-236с.

    Чудова новина! ракета на чотирьох лапах повертається!!! Повертається для того, щоб знову завдати клопотів своїм господарям, втрапити в халепу, накрасти купу їжі і ... зникнути. Але не сумуйте. Вона обов'язково повернеться ! І не сама...



Стронг, Д. Нові пригоди ракети на чотирьох лапах [текст]: повість
/Д.Стронг.- Львів: Видавництво Старого Лева, 2015.-224с.

    А правда ви вже скучили за невгамовною Ракетою на чотирьох лапах? Тож зустрічайте: ось вона, Стрілка, і ось троє її кумедних цуценяток, з якими нерозлучні друзі Тревор та Тіна збираються зустрічати найкраще у світі свято - Різдво. І ще вони мають намір допомогти відомому спортсменові бігати швидше та перемогти на Тваринячих іграх поганця Чарлі Смага і трьох його ельзаських вівчарок. Чи пощастить їм? Розгортайте книжку і читайте хутчіш.


Запрошуємо Вас до центральної 

дитячої бібліотеки,

яка знаходиться за адресою:

м. Новомосковськ, пл. Героїв, 6

телефон 31-12-18

Бажаємо приємних зустрічей з книгою!

Немає коментарів:

Дописати коментар