четвер, 9 червня 2016 р.

Літо, літечко веселе

   Настала щаслива пора - літні канікули для школярів, юних читачів  нашої бібліотеки. З багатьох шкіл міста щоденно збираються відпочиваючі  пришкільних таборів у центральній дитячій бібліотеці на цікаві заходи, які пропонують фахівці бібліотеки.
   6.06 відбулося заняття гуртка "Книголюбчики" голосні читання "Веселі пригоди від В.Нестайка". Юні читайлики дуже полюбляють творчість українського класика дитячої літератури В.Нестайка, і можуть безкінечно слухати та читати книгу "Дивовижні пригоди в лісовій школі".
 Любителів природи зацікавила природознавча гра "Про дива і таємниці природи-чарівниці", яку провела бібліотекар  Сапего М.І., з великим зацікавленням "проїхали" "Маршрутами рідного краю", побували у віртуальній подорожі "Чарівне моє довкілля".



   Щоденно свої двері у центральній дитячій бібліотеці відчиняє  бібліотечний кінозал "Мандруємо у Діснейленд", а також юні читачі полюбляють ігрові форми роботи. Вони залюбки взяли участь у казковій вікторині "Мій улюблений герой", інтелектуальній грі "Добрик" та етичній грі-вікторині "Чемність", які провела бібліотекар Шпилько Л.М.



Не тільки в приміщенні бібліотеки проводяться заходи. На території  НВК №5 8.06 проведено майстер-клас "Створюємо красу своїми руками" з виготовлення різних поробок. Відпочиваючі цієї школи із задоволенням майстрували квіти для своїх рідних і близьких.




   Старшокласники захоплюються літературою спортивної тематики, тому 9.06 провідний бібліотекар Кунах Н.С. запросила їх на спортивний аукціон "Знайомтесь: бокс"  і запропонувала позмагатися між собою серйозно і жартома.
Щоб відпочинок у юних читачів був змістовним і здоровим, бібліотекарі пропонують відвідувачам  взяти участь у рухливих іграх "Спорт у нашому житті", "Пригоди веселого м'яча".


 






Немає коментарів:

Дописати коментар