понеділок, 16 січня 2017 р.

Щастя й радості багато нам несуть зимові свята

Цілий рік діти чекають зимових канікул, а з ними – улюблених свят та забав, бо вони пов’язані з подарунками і гарним настроєм.

 13 січня до бібліотеки – філії №4 завітали  маленькі читачі  бібліотеки на народознавчий калейдоскоп «Щастя й радості багато нам несуть зимові свята», щоб почути зимові історії, вивчити щедрівки та  засівалки. Бібліотекар Дудка М.В. розповіла дітям про цікаві обряди, символіку, атрибутику зимових свят, народні прикмети та  про святкові страви. Присутні  дізналися, як відзначали новорічні свята вдавнину в Україні, як святкують їх в інших країнах.
На заході  панувала весела і святкова атмосфера. Малеча з задоволенням і азартом брала участь у вікторинах «Зимова круговерть» та «Загадки  Сніговичка». Дітлахи поділилися враженнями від святкування Нового року та Різдва, ознайомилися з книгами  книжкової виставки «Зима – радісна пора, любить зиму дітвора».                                                                               Бібліотекарі побажали дітворі, щоб Новий рік був багатий на добро, хороший настрій та успіхи.                                                                                                 

                       



 

Немає коментарів:

Дописати коментар