четвер, 30 березня 2017 р.

Стежками казок дідуся Корнія


 
     Корнія Чуковського знають як автора неперевершених дитячих віршів про Муху-Цокотуху,  Бармалея і Крокодила.  Більшість  дітей та батьків люблять його,  саме завдяки цим літературним героям. Близько ста років малечу всього світу  тішать і вчать казки Корнія Чуковського.

      29  березня, під час проведення тижня дитячого читання, до бібліотеки- філії для дітей №4 завітали члени агенції читача – початківця «Книговичок».  Бібліотекарі  підготували для них  казкову плутанину «У кого задзвонив телефон?» (до 135 - річчя з дня народження  відомого дитячого письменника Корнія Івановича Чуковського). 
      Бібліотекар Дудка М. В. поглибила  знання  юних читачів про  життєвий і творчий шлях письменника,  познайомила  із  його творами, розповіла присутнім, що К. Чуковський, як і багато інших письменників,створював казки для своїх дітей та онуків, а потім  їх друкували. Згодом вони  стали загальновідомими.
   Під час гри діти із задоволенням відповідали на запитання казкової вікторини, читали вірші, відгадували загадки і продемонстрували чудові знання улюблених рядків казок 
     













Немає коментарів:

Дописати коментар