понеділок, 3 квітня 2017 р.

Сімейний вікенд у бібліотеці


        Кожна сімя – це маленький світ, маленька країна. У цій країні свої звичаї, закони, традиції. Книга - це велике диво, яке не тільки допомагає у навчанні, а  навіть єднає родину, бо приносить із собою мир і спокій, злагоду і любов.

     2 квітня, у Міжнародний день дитячої книги, читачам центральної дитячої бібліотеки та їхнім батькам  випала нагода черговий раз зустрітися  з книгою, пограти, відпочити та розважитися на святі закриття тижня дитячого читання «Книга єднає родину».
       Усі присутні разом  з ведучою заходу провідним бібліотекарем 
Кунах Н.С. відправилися у тривале кругосвітнє плавання океаном Розваг, побували на далеких чарівних островах. Веселі команди змагалися у читанні скоромовок, відгадуванні жартівливих загадок, брали участь у кмітливих конкурсах та розвагах, а також могли спробувати себе в ролі акторів, які представляли героїв  улюблених творів  дитячих письменників.    
    Кругосвітня подорож вийшла, напрочуд, веселою, адже гарного настрою додавали присутнім учні школи естетичного виховання  (викладач А.Р. Макарчук): Барчук  Матвій, Бобко Даниїл, Саглаєва Анна, Максименко Анастасія та Рева Владислав.


















Немає коментарів:

Дописати коментар