понеділок, 15 травня 2017 р.

Бенефіс читаючої сім'ї

      Забуяла пишною зеленню природа, розквітла духмяними квітами, нагадуючи про те, що надійшли  найкращі свята – День Матері, а за ним і день Сімї.
    До затишної оселі центральної дитячої бібліотеки 14 травня завітали юні читачі зі своїми матусями і бабусями на бенефіс читаючої сім’ї  «Читання – справа сімейна».

    Родина  Кривенків – одна найбільш читаючих сімей ЦДБ. Дітей, Данила та Назара, батьки з раннього дитинства привчали любити книгу. У бібліотеці вони стали читати, тільки навчившись говорити. Даня систематично бере участь в міських та обласних конкурсах, організованих бібліотеками, за перемогу у яких часто отримує нагороди. Назар - постійний учасник масових заходів дитячої бібліотеки. Тато, Олександр Вікторович, надає посильну допомогу бібліотеці як волонтер. Мама, Вікторія Віталіївна, любить вишивати і дарувати своїм чоловікам чудові вишиванки, а схеми узорів черпає з бібліотечних книг. Вся сім’я дуже любить і шанує книги, має свої книжкові раритети (дитячі книги своїх батьків). Вікторія Віталіївна пише вірші. Цього разу вона познайомила гостей бібліотеки з віршами про маму. Назар присвятив свій віршик бабусі «Я люблю свою бабусю».
  Найщиріші привітання родині Кривенків висловили учні вокального відділення школи естетичного виховання Усатенко Марина, Рєзнік Ніколь, Максименко Анастасія, Чмирь Аліна, Чабанова Дар’я (кер. Литвин Н.А. та Макарчук А.Р.) і низько вклонилися своїм мамам за велике терпіння, ніжні руки і гаряче серце, повсякденну турботу і невтомну працю, невичерпну палку любов та присвятили всім гостям свої пісні.

   Ведуча свята, провідний бібліотекар Кунах Н.С., насамкінець, запропонувала відео презентацію «Хай завжди буде Мама!».










Немає коментарів:

Дописати коментар