четвер, 16 листопада 2017 р.

В. Винниченко - художник слова та його час

       До відзначення 100-річчя подій Української революції 1917 - 1921 років у центральній дитячій бібліотеці проведено інформаційно–історичну  годину  «В. Винниченко - художник слова та  його час», на яку завітали учні 7-Б кл. СЗШ № 18 (кл. керівник Мальована Н.І).
        Провідний бібліотекар абонементу  ЦДБ Тонконог  Г.В. зауважила, що з революційними подіями тісно пов’язано  ім'я В. К. Винниченка -  письменника, громадського і державного діяча, Голови Директорії (1918-1919).     Літературна спадщина Володимира Винниченка — золотий фонд України. Саме про це розповіла присутнім запрошена на захід  учениця 11 кл. ліцею «Самара» Еліна Краснікова, переможниця міських,  обласних і  Всеукраїнських турів  олімпіад з української мови й  історії. Юні читачі були також ознайомлені з бібліографічним оглядом  літератури  «Пізнавай і шануй історію своєї Батьківщини».
       Читачі взяли активну участь в обговоренні життєвого шляху                            В. Винниченка, активно   відповідали на запитання літературної  вікторини, отримували заохочувальні призи,  та головне - пообіцяли берегти його заповіт: "Стійте всіма силами за Україну…".  










Немає коментарів:

Дописати коментар