четвер, 1 березня 2018 р.

Стежки до Кобзаря



 Березень в Україні часто називають Шевченковим. І це не випадково: щороку навесні Великий Кобзар приходить до нас, і щороку новим, неповторним. Він - невмируща слава українського народу. Як весна оновлює природу, так  і поезія Тараса Шевченка оновлює наші серця, вчить бути милосердними і любити свою Україну.

  Напередодні дня народження Великого поета працівники центральної дитячої бібліотеки провідний бібліотекар Кривенко В.В. та бібліотекар Свитка А.О. завітали до учнів  початкових класів гімназії №3, щоб розповісти дітям про великого поета, художника, мислителя, волелюбця, волеборця. Фахівці ознайомили юних читачів з маловідомими сторінками дитинства Тараса, запропонували переглянути відеопрезентацію "Великий син України" та відповісти на запитання вікторини про життя і творчість Кобзаря.
   Юні декламатори читали напам'ять вірші Т. Шевченка  та ознайомилися з літературою,  представленою на книжковій виставці "Шевченко - наш. Він для усіх століть".
 Шевченко - духовний символ нашої держави, наш великий сучасник. З малих літ ми вбираємо в душу його полум'яні, пророчі рядки. Нехай незримо він буде присутній у кожному юному серці.





Немає коментарів:

Дописати коментар