пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Горнися до природи – не матимеш пригоди



         Кожен рік у третю суботу квітня в Україні відзначається День довкілля, а 22 квітня – Міжнародний день рідної землі. Проблема екології  є найважливішою в світі і стосується кожної людини. Що таке «навколишнє середовище»? Чому треба берегти нашу землю і природу? Як поводитися в лісі, на водоймах? Про це 20 квітня бібліотекар бібліотеки-філії для дітей № 4 Дудка М.В. вела розмову з учнями 3-В класу ( вчитель Левченко Л. П.), під час проведення  години екологічних знань «Горнися до природи – не матимеш пригоди».
Маленькі читайлики  із зацікавленістю грали в гру «Екоерудит», відгадували загадки, брали участь у вікторині «Вузлики на пам’ять», читали вірші про природу. Цікавинки, корисні  поради школярики знайшли в журналі «Барвінок».
  З наших маленьких справ складається велика турбота про Землю. Діти впевнилися в тому,  що наша Земля завжди буде квітучою планетою, якщо кожен громадянин буде ставитися до своєї природи по- господарськи, бережливо. Як ми будемо поводитися в своєму зеленому домі, від цього і залежатиме наше майбутнє життя.







Немає коментарів:

Дописати коментар