середу, 11 липня 2018 р.

Шоколадні дива


 11 липня відзначається найсмачніше свято року - Всесвітній день шоколаду. Цей вишуканий смаколик, без винятку і перебільшення, є найулюбленішим для всіх, а особливо для малечі. 
   Тож справжнє свято не змогли пропустити вихованці клубу "Alpha generation" та юні читачі центральної дитячої бібліотеки, які завітали на шоколадні лабіринти "Шоколадні дива". 
 
    Провідний бібліотекар Кунах Н.С. повідала присутнім історію відкриття цього унікального продукту та розповіла про найцікавіші відомості про шоколад. З відео сюжету діти дізналися, як вирощують какао-боби та як з них виготовляють солодощі. Малеча залюбки подорожувала шоколадними лабіринтами, відповідаючи на питання вікторини: "Стежками індіанців майя", "на кораблі з Колумбом", "Шоколадоманія".
 А також маленькі шанувальники шоколаду випробували свої сили у захоплюючих конкурсах: "Шоколадка" (скласти якомога більше слів), "Дістань цукерочку", "Чарівні боби". 
  Та справжні шоколадні дива були попереду.  Усіх юних читачів чекав приємний сюрприз - дегустація шоколадних смаколиків, а, підкріпившись, малеча розважалася на шоколадній дискотеці.













Немає коментарів:

Дописати коментар