понеділок, 3 вересня 2018 р.

Розкажімо про Україну Європі


                                
  Закінчилося ще одне, сповнене веселощів і радощів літо. Отже, настав час вирушати в нову захоплюючу мандрівку  дивовижною країною Знань.

 В цей день до ЗЗСО №18 завітали заступник директора ЦМБС по роботі з дітьми  Журавель Л.О. та  провідний бібліотекар центральної дитячої бібліотеки Кривенко В.В., щоб привітати зі святом своїх читачів і  провести перший урок у 6-Г кл. (кл. кер. Рогачова Г.А.) на тему «Розкажімо Європі про себе».
     Юні читачі залюбки взяли участь у бліц-турнірі «Моя  Україна», вікторині  «Наша історія - наша спадщина», зацікавилися географічним лото «Мандруємо Європою» , долучилися до складання асоціативного грона  «Україна - Європа», а також дізналися про головні історичні моменти розвитку України та історію створення  Євросоюзу, познайомилися з найцікавішими фактами,  пов’язаними з рідною країною, а також з  новинками з періодичних видань.
  Четвертокласників  ЗЗСО №1 відвідали бібліотекарі молодшого відділу Пека Н.А. та Свитка А.О., запропонувавши їм  перший  урок «Моя країна - Україна». Вони провели літературні ігри «Що я знаю про свою Батьківщину», «Відомі українці» та вікторину «Я люблю Україну».














1 коментар: