неділю, 30 вересня 2018 р.

Бібліотека - храм мудрості


  Бібліотека - це не тільки сховище літератури - це цілий світ, відкритий кожному хто любить книгу. А книга - це чудова квітка людської культури. Готуючись до відзначення Всеукраїнського дня бібліотек, фахівці центральної дитячої бібліотеки провели ряд цікавих заходів зі своїми юними читачами.
 Бібліотекар абонементу Сапего М.І. запросила школярів у бібліографічне турне "Магічна сила друкованого слова". Під час подорожі особливе захоплення викликали: "знайомство з віршами місцевої поетеси Косяченко Т. І.", "історія книги", "Ігри, конкурси, вікторини".
Також діти спробували себе у ролі бібліотекарів під час проведення дублер-шоу "Прийди, дізнайся, спробуй" (ЗЗСО №18, 6-Г кл., кл. кер. Рогачова Г.А.).
Читачі молодшого відділу підготували малюнки-привітання  для своїх бібліотекарів, взяли участь у святі "Книга - це дивний світ". Під час проведення дня відкритих дверей юні читайлики переглянули ряд відео фільмів "Звідки прийшла до нас книга", "Переваги та недоліки електронної книги", "Як народжується книга", зіграли в гру "Заглянь у словник", взяли участь у змаганні "Світ дитинства", а також впізнавали літературних героїв за його словесним портретом у конкурсі "Портретна галерея", які провела бібліотекар Пека Н.А. (ЗЗСО №18, 3-В кл., вчитель  Водоп'ян К.А. та 4- А кл. вчитель Кравцова В.А.).



















Немає коментарів:

Дописати коментар