вівторок, 11 грудня 2018 р.

Письменник, якому віриш

   6 грудня цього року  А. Г. Костецькому виповнилося б 70 років, але, на жаль, він прожив лише 56 років. Цей чудовий дитячий письменник - автор понад 50-ти поетичних і прозових творів. Його книги оригінальні, ні на чиї не схожі. У його віршах, казках, повістях вибудовано ціле місто з вулицями і провулками, узвозами і майданами, палацами і звичайними будинками. У ньому живуть,  вчаться, мріють, фантазують, дружать, бешкетують меткі, балакучі, ліниві, непосидючі сьогоднішні хлопчики та дівчатка.

"Вітаю вас, мої славні і хороші книголюбчики та казкознавчики", - цими словами майже кожного ранку упродовж кількох років письменник вітав як ніхто по-своєму слухачів популярної радіопередачі.
Цими словами звернулася до своїх читачів (учнів ЗЗСО №18 3-В кл. учитель Водоп'ян К.А.) бібліотекар молодшого відділу Свитка А.О., розпочинаючи смислові читання уривків з твору А. Костецького "Мінімакс - кишеньковий дракон, або День без батьків". Ця книга захопила дітвору, бо в ній дуже багато цікавих пригод і фантастичних перетворень.





Немає коментарів:

Дописати коментар