вівторок, 1 січня 2019 р.

Міжнародний день сім’ї


 

   15 травня відзначається Міжнародний день сім'ї – день наших з Вами родин. В Україні це досить молоде свято, його відзначають з 2012-го року.
   Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році. Свято покликане звернути увагу громадськості різних країн на численні проблеми сім’ї.
    З сім’ї починається життя людини, формується особистість. Саме тут дитина отримує перші уроки любові до батька, матері, до своєї Батьківщини, набирається сил і натхнення, які допомагають їй впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати вершин і отримувати перемоги.


   Сім’я була і залишається берегинею людських цінностей, культури та історичної спадкоємності поколінь. Щасливий союз сім’ї і держави - запорука процвітання і добробуту її громадян.

Як святкувати День сім'ї?
    Оскільки цей день не є офіційним вихідним, то його варто святкувати в колі родини – саме так, як подобається вам. У будь-якому випадку це додатковий привід провести час з сім'єю по-особливому. Створюйте у своїй сім'ї власні традиції, адже це зробить її дружною, родинні зв’язки стануть міцнішими. Сніданок в колі родини, спільний перегляд фільму чи ваше улюблене заняття буде чудовим рішенням. Обов'язково обійміть і поцілуйте членів своєї великої або маленької сім'ї, скажіть їм теплі слова любові і поваги, поділіться з ними своїми почуттями і відчуйте їх важливість для вас. А якщо у цей день ви знаходитесь далеко один від одного, то обов'язково надішліть привітання та листівки з днем сім'ї всім рідним і близьким. У цей день намагайтеся приділити більше уваги своїм рідним і подарувати радісні емоції.
   Ви також можете провести День сім'ї незвичайним способом
Пропонуємо вам кілька варіантів:
– поміняйтеся ролями: нехай діти спробують побути батьками, а батьки – дітьми (тільки не забудьте встановити правила);
– виконайте список бажань – складіть його всією родиною і за один день намагайтеся втілити якомога більше;
– влаштуйте квест з незвичайним маршрутом, поділіться на команди;
– приготуйте спільну вечерю, поділивши між собою обов'язки.
    Працівники дитячої бібліотеки вітають юних читачів та їх родини з Днем сім'ї! Даруйте щасливі миті рідним щодня, бережіть своїх близьких. Нехай підтримка найрідніших допомагає впорається з будь-якими труднощами, а в сім'ї буде мир і любов!





Немає коментарів:

Дописати коментар