понеділок, 21 січня 2019 р.

"IT-kids" розпочав свою роботу


 У сучасному світі комп'ютер є своєрідним «інтелектуальним знаряддям», що дає людині змогу вийти на новий інформаційний рівень. Сьогодні дуже багато людей мають комп'ютери, однак далеко не всі розуміють, що таке комп'ютер насправді, які його справжні завдання та цілі.
У 2019 році в центральній дитячій бібліотеці розпочав свою роботу гурток з комп'ютерної грамотності "IT-kids".

 На заняттях гуртка юні читачі бібліотеки зможуть:
ознайомитися зі складовими комп’ютера, правилами безпечної роботи на ньому, сформувати початкові навички роботи на ПК; оволодіти навичками роботи з відповідним програмним забезпеченням: Paint, Microsoft Office Word, Power Point, глобальною комп’ютерною мережею Іnternet. А також - розвивати логічне мислення, здатність до аналізу, самостійної активної діяльності, творчої ініціативи та працелюбства і самореалізації.
20 січня керівник гуртка, провідний бібліотекар Кунах Н.С., провела перше вступне заняття гуртка "Пізнаємо комп'ютер разом" (мережевий лікбез). Під час заняття члени гуртка познайомилися з історією створення комп'ютера та його можливостями, для чого потрібний комп'ютер, його будовою, програмним забезпеченням тощо. Бібліотекар запропонувала присутнім заповнити анкету "Пізнаємо комп'ютер разом" для подальшої успішної роботи гуртка.











Немає коментарів:

Дописати коментар