пʼятницю, 22 березня 2019 р.

Тиждень дитячого читання розпочався


   Книга – мудрий друг, який не вміючи говорити, розповідає про незвичайні пригоди і подорожі, чудеса та навколишній світ. Книга - справжній маг. Читаючи, ми уявляємо себе чарівниками, здатними розуміти мову речей, тварин і рослин. Скільки дивовижних таємниць відкривається нам завдяки книгам!

   В останній тиждень березня гостинно відчинила двері для всіх юних користувачів центральна дитяча бібліотека, щоб розпочати тиждень дитячого читання. Це свято виділяється з-поміж інших особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і, звичайно, книгами. Цього року тиждень дитячого читання розпочався балом казкових героїв «Зустрічаємось з книжками, прикрашаємось думками». Казкові герої, ролі яких виконували бібліотекарі та юні читачі, разом з ведучою, провідним бібліотекарем Кунах Наталією Стефанівною, повели всіх присутніх дивовижною книжковою країною. Присутні юні читачі потішили Мері Поппінс своїм чудовим знанням казок, відповідаючи на її запитання. Разом з Вінні-Пухом діти співали, відгадували загадки, продовжували прислів'я. Карлсону діти допомогли виправити помилки в уривках з казок. А Незнайко (Арбузов Андрій ЗЗСО № 12, 3 кл.) зрозумів, щоб багато про все знати, треба більше книжок читати.
   Юні читачі, присутні на святі (ЗЗСО №18, 3 кл., вчителі: Рубаник Наталія Григорівна та Водоп'ян Ксенія Анатоліївна), подякували за чудовий настрій. Як і годиться, на справжнє свято завітали шанувальники книг учні вокального відділення школи естетичного виховання: Чмир Аліна, Цапенко Марія, Крекніна Софія, Біла Софія та Сівірін Савелій (керівник Литвин Неля Анатоліївна) не з порожніми руками, а з музичними дарунками. Заступник директора по роботі з дітьми Журавель Лідія Олександрівна ознайомила всіх із планом подальших заходів тижня дитячого читання.


































1 коментар: