неділю, 31 березня 2019 р.

Читання - це мрія, знання і успіх

   Тиждень дитячого читання, що завжди проходить в останні дні березня в Україні, закінчився. Щороку він проводиться для того, щоб залучати більше читачів до дитячих бібліотек, познайомити їх з новими надходженнями, розповісти новим читачам про послуги, які надаються бібліотекою в сучасних умовах.
  В нашій центральній дитячій бібліотеці в цьому році тиждень дитячого читання пройшов особливо весело і цікаво. В бібліотеці проведено: 
 - бал казкових героїв "Зустрічаємось з книжками, прикрашаємось думками";
- кіномандрівку "Фантастичний світ Уолта Діснея" (заняття гуртка "Happy English");
- лялькову виставу "Пригоди Нечитайлика";
- годину творчості "Життя країни Мурляндії";
- взяли участь в обласному турі Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія";
- надано інтерв'ю ТРК "Самарь"  переможцем ІІ туру Всеукраїнського конкурсу "Книгоманія" Бирсою Іриною (колегіум №11, 7 клас, директор Третякова Тетяна Миколаївна);
- міський етап конкурсу постерів-мотиваторів "Читай. Мрій. Перемагай!";
- ерудит-шоу "Скарбничка спостережливих і допитливих";
- свято "В читачі посвята - для дітей всіх свято";
- літературне чаювання "Веселощі, гумор, сміх - ці книги для всіх".
   Під час проведення літературного чаювання юним читачам ведуча заходу, провідний бібліотекар Кунах Наталія Стефанівна, запропонувала цікаві вікторини "Географія", "Співи", "Література", "Математика"; конкурси: "Фоторобот", "Веселі загадки", "Мильна бульбашка" та ігри: "Сильні і спритні", "Картопля і ложка", "Дістань яблуко", "Прогулянка" тощо. Завдання виконувалися юними читачами особливо весело, тому що весь час звучали музичні вітання від учнів вокального відділення школи естетичного виховання у виконанні Смірнова Павла, Жидкова Єгора, Куляби Софії, Барчука Матвія та Лисової Дарини (викладач Макарчук Анастасія Романівна). Присутні були ознайомлені з новинками літератури.
  Активні читачі разом з учителем Матвієнко Вірою Олексіївною (ЗЗСО №18, 3 клас) щиро  подякували організаторам та співакам за чудовий настрій та книги, які вони обрали для читання вдома.















Немає коментарів:

Дописати коментар