вівторок, 9 квітня 2019 р.

З вітамінами дружи та дужим рости



      Всім відомо, що приємно бути здоровим. Міцне здоров’я – це найдорожчий скарб, а щоб бути здоровим, треба вести здоровий і активний спосіб життя.

5 квітня, напередодні Всесвітнього дня здоров’я, на вітамінні посиденьки «Вітаміни ми вживаємо, про здоров’я своє дбаємо» до дітлахів ДНЗ «Веселка» завітали працівники бібліотеки-філії для дітей № 4 Лісняк Т. Є. та Дудка М. В. Вихованці груп «Сонечко» та  «Калинка» (вихователі Горбенко Т. М. та Черкасова В. М.) радісно зустріли бібліотекарів. Під час зустрічі діти дізналися багато нового та цікавого, отримавши лише позитивні емоції.
  Бібліотекар Дудка М. В. звернула увагу малечі на правильне та повноцінне харчування, повідомила про користь овочів і фруктів, розповіла, для чого людині потрібні вітаміни. Хлопчики та дівчатка з захватом брали участь у смішних та веселих іграх «Зачароване слово», «Корисно - шкідливо», «Що росте на грядці?». Діти охоче погортали дитячі журнали, книжечки, відгадували «вітамінні» загадки. Майбутні читачі зрозуміли: щоб вирости здоровими та сильними, треба вживати корисні продукти. Фахівці бібліотеки-філії для дітей №4 з радістю чекають на нових гостей у своїй книгозбірні.















Немає коментарів:

Дописати коментар