пʼятницю, 3 травня 2019 р.

Навіки пам'ять збережемо

Друга світова війна все далі і далі від нас. Всім відомо, що вона була страшною та кривавою,  на ній загинула величезна кількість людей, які просто хотіли жити. А чи знають про ці події діти?

На патріотичну годину "Рокам ніколи пам'яті не стерти", присвячену Дню Перемоги, до центральної дитячої бібліотеки завітав Горбов М.М., полковник у відставці, голова Новомосковської організації ветеранів України. Михайло Михайлович наголосив, що 74 роки віддаляють нас від тих трагічних подій. Пройдуть роки, десятиліття від того пам'ятного 41-го, але й тоді людська пам'ять буде жива. У всій нашій великій країні немає жодної сім'ї, чию б долю не зачепила війна. Ми пам'ятаємо і будемо завжди пам'ятати всіх тих, хто поклав життя заради Перемоги.
   На заході лунали пісні "Я прошу відмінити війну" та "Я не хочу гратися у війну" у виконанні учнів вокального відділення школи естетичного виховання Максименко Анастасії  (ЗССО №5, 9 кл.) та Смірнова Павла (ЗЗСО №8, 6 кл.)  (кер. Макарчук А.Р.). Вихованці гуртка художнього слова "Калейдоскоп" Батанова Єва (ЗЗСО №18, 3 кл.), Зюкіна Софія (ЗЗСО №18,3 кл.), Радильчук Катерина (колегіум №11, 1 кл.) (кер. Тарасенко Т. Д.) прочитали вірші відповідної тематики. Бібліотекар абонементу Тонконог Г.В. порекомендувала присутнім дев'ятикласникам ЗЗСО №18 (кл. кер. Северин Л.М.) прочитати книги, розміщені  на книжковій виставці "Пам'ятаємо".
Пам'ятаймо, друзі, цих людей довіку,
Тих, хто повернувся і хто поліг в боях,
І вклонімось  низько  всі ми до землі їм,
Квітами устелим їх тернистий шлях.








Немає коментарів:

Дописати коментар