понеділок, 27 травня 2019 р.

Нас кличе книг незмірна глибина

     26 травня усі шанувальники книги разом зі своїми бібліотекарями й батьками святкували День книги у Новомосковську.
   
    Книга завжди збирає навколо себе справжніх друзів, а цього разу юні читачі  мали нагоду під відкритим небом на майданчику біля міської бібліотеки  познайомитися з книжковими цікавинками та новими надходженнями, обговорити улюблені книги у колі ровесників, навчитися виготовляти різноманітні поробки на запропонованих  бібліотекарями майстер-класах та навіть продемонструвати свої здібності та таланти. Вельми велелюдно було цього дня біля виставки творчих робіт талановитої читачки дитячої бібліотеки Бирси Ірини (колегіум № 11). До речі,  Іра у цьому році стала лауреатом І ступеню двох обласних конкурсів - художнього та літературного.
     Юна читачка Радільчук Катя (колегім № 11)  представила свої цікаві роботи з пластиліну, а також  продекламувала   монолог із відомої дитячої казки  "Принцеса на горошині". Учасниці гуртка художнього слова з центру позашкільної роботи (керівник Тарасенко Т. В.)  представили інсценізацію вірша С. Маршака "Багаж", а маленькі читачі бібліотеки-філії № 4 креативно розповіли про улюблені дитячі журнали. Весела літературна вікторина, яку запропонували працівники дитячої бібліотеки, зібрала навколо себе маленьких розумників. Малеча, яка найбільше читає,  отримала солодкі призи.
     Та яке ж справжнє свято без частувань?! Бібліотечні господині  готувались до цього заздалегідь, запропонувавши своїм юним читачам та усім охочим відвідувачам свята різноманітні смаколики з "Бібліокав'ярні". Тож гарний настрій та позитивні емоції  не дозволили погоді зіпсувати свято.













Немає коментарів:

Дописати коментар