четвер, 13 червня 2019 р.

Цікаве дозвілля в бібліотеці

 
     Мати справжнього друга — велике щастя. Ніякі інші земні блага не замінять радість спілкування з друзями. 9 червня відзначається Міжнародний день дружби. Щодня справжніх друзів  у центральній дитячій бібліотеці збирає книга. Бібліотечні фахівці зустрічали своїх юних читачів, відпочиваючих у літніх пришкільних таборах, веселими іграми, вікторинами, розвагами.

  Заступник директора по роботі з дітьми Журавель Л. О. привітала читачів та в ігровій формі нагадала присутнім їхні права та обов'язки й запропонувала  взяти участь у дотепних веселих конкурсах: "Які права порушені у казці?", "Хто з героїв не правий?", "Знай свої права".
   Телеграми, в яких було треба вгадати казкових героїв, що їх надіслали, зачитала Кривенко В. В., провідний бібліотекар читального залу старшого відділу, а також запропонувала придумати кінцівку віршика, підібрати слова-паліндроми, скласти розповідь зі слів, що починаються з однакової букви тощо.
    Сапего М. І., бібліотекар абонементу середнього відділу,  підготувала захоплюючі ігри, в яких залюбки всі охочі могли взяли участь і випробувати свої сили на спритність, ловкість, кмітливість. Крім пам'ятних сувенірів, малеча отримала море позитива. У ході ігор юні друзі книги продемонстрували взаємовиручку, підтримку, взємодопомогу. Тож дружба перемогла!














Немає коментарів:

Дописати коментар