Коли провідний бібліотекар Кунах Н.С. почала розповідати історію відкриття цього продукту, у всіх в роті стало солодко. Читачі дізналися, хто вперше приготував шоколад, де ростуть какао-боби, хто перший скуштував шоколадний напій, коли вперше з'явився твердий шоколад. Дітям і дорослим сподобалися поради бібліотекаря про норми вживання цього продукту, правила збереження його, всім було цікаво дізнатися про музей шоколаду. Із захопленням пограли в їстівну вікторину: хто більше знає назв шоколаду, згадали назви творів, у яких йде мова про смаколики, а особливо всім сподобалися літературні тести. Юні читачі із задоволенням поспілкувалися, смакуючи різноманітними виробами з шоколаду, в тому числі, і шоколадним печивом, власноруч приготовленим ведучою заходу.
четвер, 11 липня 2019 р.
Хай у всіх все буде в шоколаді
11 липня відзначається Всесвітній день шоколаду. У цей день в центральній дитячій бібліотеці відбувся шоколадний круїз "А у нас все в шоколаді. А у вас?" з найактивнішими шанувальниками книги та друзями бібліотеки.
Коли провідний бібліотекар Кунах Н.С. почала розповідати історію відкриття цього продукту, у всіх в роті стало солодко. Читачі дізналися, хто вперше приготував шоколад, де ростуть какао-боби, хто перший скуштував шоколадний напій, коли вперше з'явився твердий шоколад. Дітям і дорослим сподобалися поради бібліотекаря про норми вживання цього продукту, правила збереження його, всім було цікаво дізнатися про музей шоколаду. Із захопленням пограли в їстівну вікторину: хто більше знає назв шоколаду, згадали назви творів, у яких йде мова про смаколики, а особливо всім сподобалися літературні тести. Юні читачі із задоволенням поспілкувалися, смакуючи різноманітними виробами з шоколаду, в тому числі, і шоколадним печивом, власноруч приготовленим ведучою заходу.
Коли провідний бібліотекар Кунах Н.С. почала розповідати історію відкриття цього продукту, у всіх в роті стало солодко. Читачі дізналися, хто вперше приготував шоколад, де ростуть какао-боби, хто перший скуштував шоколадний напій, коли вперше з'явився твердий шоколад. Дітям і дорослим сподобалися поради бібліотекаря про норми вживання цього продукту, правила збереження його, всім було цікаво дізнатися про музей шоколаду. Із захопленням пограли в їстівну вікторину: хто більше знає назв шоколаду, згадали назви творів, у яких йде мова про смаколики, а особливо всім сподобалися літературні тести. Юні читачі із задоволенням поспілкувалися, смакуючи різноманітними виробами з шоколаду, в тому числі, і шоколадним печивом, власноруч приготовленим ведучою заходу.
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар