четвер, 22 серпня 2019 р.

Малюнок на асфальті - почуття дитини

      Народ України незабаром святкуватиме  уже 28-у річницю, відколи здійснилася споконвічна мрія наших предків - бути господарями на своїй найбагатшій, прекрасній і чарівній українській землі.


     Ще з часів Київської Русі українці прагнули вільно жити, сповідувати свої традиції та звичаї, не зазнаючи при цьому поневірянь та утисків. Сотні видатних українців були і залишаються творцями світової історії. Художники та науковці, політики та композитори, актори  та письменники - всі вони дають нам можливість з гордістю сказати: "Я - українець!".
       Маленькі свідомі громадяни своєї держави, юні читачі центральної дитячої бібліотеки, зібралися 22 серпня напередодні великого державного свята Дня Незалежності  на історичний круїз "Ми вдячні Богові за долі та гарне свято - свято волі". Разом з провідним бібліотекарем читального залу ЦДБ Кривенко В. В. усі присутні вирушили у віртуальну подорож нашою Батьківщиною. Юні патріоти дізналися багато цікавих історичних фактів про нашу державу, подорожували  визначними місцями та вкотре переконалися в її  неповторній красі. Юні читачі переглянули відеосюжет "Сім чудес України" та продемонстрували свої знання, відповідаючи на питання вікторини "Я люблю свою країну".





   Юні любителі книги, члени клубу "Калинонька" (керівник Свитка А. О.) зібралися на майданчику біля дитячої бібліотеки, щоб взяти участь у конкурсі малюнків "Ми - єдина дружна родина" (до Дня Незалежгності). Вони змогли  виразити  свої щирі емоції й  наочно продемонструвати любов до своєї країни. Дітворі у малюванні допомагали бібілотечні книги відповідної тематики.  Кожен учасник проявив свої вміння і талант, а також почуття любові до Батьківщини. Мовою дитини в цей день став малюнок. Автори найкращих робіт були нагороджені приємними призами  заступником директора МЦБС по роботі з дітьми Журавель Л. О.

















Немає коментарів:

Дописати коментар