понеділок, 2 вересня 2019 р.

Кличе вересень за парти

      День знань – особливе свято для школярів, вчителів, батьків. Завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою день важко забути! Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання та побажання – це все про одне із найважливіших свят. Перше вересня — це не просто дата нового навчального року у всій країні. Це початок нових кроків до успіхів і поразок, перешкод і перемог.

Цього святкового дня фахівці центральної дитячої бібліотеки у День Знань відвідали ЗЗСО № 18. Бібліотекар молодшого відділу ЦДБ Пека Н. А. провела перший урок у 2-А класі на тему: "Україна - моя Батьківщина" (кл. кер. Німенко Л. М.) і нагадала юним читачам, що:
"Ми українці - велика родина,
Мова і пісня у нас солов'їна,
Квітне в садочках червона калина,
Рідна земля для нас - Україна."
Малеча із задоволенням відповідала на запитання вікторини про державні та народні символи, пригадувала народні прислів'я і приказки. Юні книголюби залюбки взяли участь у конкурсі "Спробуй казку відгадати", пригадали українські звичаї та традиції.

   А бібліотекар читального залу Кривенко В. В. провела з семикласниками (кл. кер. Рогачова Г. В.) перший урок "Відкрий для себе Україну". Із розповіді фахівця школярі дізналися цікаві факти про Україну та Європу, відповідали на запитання вікторини "Наша історія, наша спадщина", склали асоціативне гроно "Україна - це Європа". Велика, прекрасна любов до Батьківщини жила, живе, і житиме в усіх чесних та щирих серцях маленьких та дорослих українців.







Немає коментарів:

Дописати коментар