четвер, 3 жовтня 2019 р.

Коли ми разом…




Початок осені досить щирий на свята. Цього разу маленькі друзі книги, учні 2-А класу ЗЗСО № 18 (учитель Німенко Л. М.), завітали до центральної дитячої бібліотеки, щоб від душі привітати віршами та піснями книжкових господинь із Всесукраїнським днем бібліотек.

Мабуть, ніхто не заперечуватиме, що професії вчителя та бібліотекаря де в чому схожі. Адже їх представники мають спільну мету – відкривати шлях до знань, прищеплювати любов до книги, ростити гідного громадянина. Тому фахівці центральної дитячої бібліотеки злагоджено працюють з організаторами дитячого читання – вчителями.
Юні любителі книги цього класу - часті гості масових заходів та, у своїй більшості, постійні відвідувачі гуртків, що працюють для малечі у бібліотеці.
А разом з бібліотечними фахівцями школярики у відповідь вітали свою першу вчительку з прийдешнім Днем вчителя.
 Бібліотекарі молодшого відділу Пека Н. А. та Свитка А. О. запропонували згадати всім присутнім, саме з чого починалася співпраця з цим класом, підготувавши відеопрезентацію масових заходів, проведених разом. Бібліотекар старшого відділу Кривенко В. В. зацікавила дітей притчею, «Шлях до серця учня» та наголосила на тому, що професія вчителя – це покликання душі, горде звання, яке за життя несуть тільки заслужені й гідні. А кожен проведений урок – це маленьке віконце у світ, захоплюючий та неймовірний.
  Кожен школярик з нетерпінням чекав тієї миті, щоб висловити слова шани й подяки бібліотекарям та своїй вчительці. Малеча писала свої щирі побажання на паперових кольорових долоньках, які згодом прикрасили плакат із світлинами «Коли ми разом». Заступник директора МЦБС по роботі з дітьми Журавель Л. О. приєдналася до дитячих побажань та висловила подяку за тісну співпрацю Німенко Л. М. та побажала усім вчителям розуміння, терпіння, злагоди.


















Немає коментарів:

Дописати коментар