пʼятницю, 4 жовтня 2019 р.

День захисту тварин


  3 жовтня бібліотекар філії №2 Жолтенко Л.С. провела для 5-б кл. ЗЗСО №4 зоокарусель „ Про пернатих і хвостатих” до Всесвітнього дня захисту тварин.

   Всесвітній день захисту тварин відзначають 4 жовтня. Це свято шанують всі люди, в житті яких тварини займають особливе місце. Вперше Всесвітній день тварин відзначали в світі в 1931 році, а в Україні - з 2000 року. У цей день проводяться численні мітинги, акції, що покликані виховати у дітей та дорослого покоління бережливе та відповідальне ставлення до братів наших менших, які для багатьох людей стали дійсно незамінними членами сім'ї.
   У зоогрі змагалися три команди. Спочатку бібліотекар ознайомила присутніх з цікавими фактами про тварин, про користь і їхню допомогу людям. Діти дізналися, що пам`ятники встановлені навіть і тваринам, а собаки і коти – найвірніші друзі людини. Потім учасники відгадували загадки, головоломку „ Дикі, але дуже симпатичні” і відповідали на питання вікторин: „Впізнай тваринку”, „Хто я?”, „Ми у відповіді за тих, кого приручили”, брали участь у грі ”Я тваринок гарно знаю, метаграми розгадаю”, а також пригадували книжки, фільми та мультфільми, героями яких є коти та собаки і наперебій розповідали про своїх домашніх улюбленців. Діти впоралися з усіма завданнями на «відмінно», а, головне, весело і корисно провели час.






Немає коментарів:

Дописати коментар