четвер, 5 грудня 2019 р.

Добро завжди в моді



3 грудня бібліотекар філії №2 Жолтенко Л.С. провела годину доброти «Дивись, не забудь, людиною будь!» (до Міжнародного дня людей з інвалідністю) для учнів 5 класу НВК №17. Говорили про головне призначення людини - доброту в душі та уміння співчувати, про милосердя. Про це розповідають легенди, перекази, казки, художні твори. Учнів не залишила байдужими «Різдвяна легенда про Янгола Добра» , а ще вони розповідали про свої добрі справи.

Діти дізналися про видатних людей, що мали певні фізичні недоліки, але знаходили в собі сили займатися політикою, писати картини, романи, вірші, музику. Цікавою була розповідь про параолімпійські ігри та їх учасників, які прикладаючи багато зусиль, змогли вибороти більше нагород, ніж звичайні спортсмени.
Щоб розуміти, що відчуває людина з обмеженими можливостями , діти малювали малюнки із зав`язаними очима , проходили дистанцію на одній нозі, зав’язували стрічки однією рукою.
Головним акцентом заходу було те, що ми не повинні забувати про тих людей, які потребують допомоги і чекають від нас людяного і гуманного ставлення, щирої посмішки, привітних та лагідних слів.








Немає коментарів:

Дописати коментар