четвер, 27 лютого 2020 р.

Улюблені муркотики

  Мало знайдеться в світі людей байдужих до цих милих, грайливих, лагідних і дуже розумних домашніх тварин. Йдеться, звичайно ж, про котиків. Любов до них виявилася настільки сильною, що для пухнастих улюбленців навіть окреме свято вигадали — Всесвітній день котів. А відзначаємо ми його щороку 1 березня, в перший день весни.

Цьогоріч фахівці центральної дитячої бібліотеки запозичили з банку ідей міста Маріуполя гру "Мурмурлендія". У рамках цього котячого кварталу 27 лютого бібліотекарі молодшого відділу Пека Н.А. та Свитка А.О. разом з "Книголюбчиками" провели хвостату годину цікавих повідомлень "Кошачі секрети від "А" до "Я". Діти дізналися багато цікавих фактів про своїх улюбленців, переглянули відеофільми "Як людина приручила кішку?" та "Як дізнатися, що відчуває ваша киця?". Юні читачі згадали прислів'я і приказки про хвостатих, відповіли на запитання вікторини "Вірю - не вірю", пограли в різні ігри.
Головне, школярі запам'ятали, що не можна зраджувати своїх друзів, не можна їх ображати,  бо вони потребують любові людей.
А бібліотекар філії №2 Жолтенко Л.С. оформила виставку малюнків своєї читачки Гордієнко Марії, яка висловила свої почуття до пухнастиків за допомогою образотворчого мистецтва.

























Немає коментарів:

Дописати коментар