середу, 17 червня 2020 р.

Свято наймолодших спортсменів



19 ЧЕРВНЯ - ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ ДИТЯЧОГО ФУТБОЛУ

  Довгоочікуване літо, канікули, дозвілля. Все починається, напевно, в той момент, коли батько дарує дитині перший у його житті м'яч. З цієї хвилини хлопчик стає маленьким, невмілим, але футболістом. Тепер для нього відкрито величезний, без перебільшення, світ, під назвою Футбол.

     У розпал літа відзначається свято наймолодших спортсменів. 19 червня - Всесвітній день дитячого футболу, присвячений маленьким любителям цієї спортивної гри. Свято має на меті пропагувати здоровий спосіб життя та звернути увагу на проблеми дітей у всьому світі. Рішення про заснування Всесвітнього дня дитячого футболу було прийнято ЮНІСЕФ спільно з ФІФА у 2001 році. За традицією свято відзначають футбольними матчами дитячих та юнацьких команд.  Традиційно в цей день у різних країнах світу, в тому числі й в Україні, проводяться спортивні заходи за участю дитячих футбольних команд.
    Тож бажаємо юним футболістам невтомної та наполегливої праці, терпіння, міцного здоров’я, чесних ігор! 









     Дорогий друже! Футбол - твоя пристрасть? Ти мрієш стати зіркою? Чи просто вболіваєш за улюблену команду? Щоб вправно розібратися в цій найпопулярнішій у світі грі,  радимо прочитати найновіші книги, які надійшли до бібліотеки.
     Ця книга - чудовий провідник у футбольне життя для всіх маленьких спортсменів та шанувальників цього виду спорту. Ти познайомишся з найвідомішими гравцями та  збагнеш усі правила гри.

  

   Перед вами розповідь про життя видатного футболіста та геніального тренера, чиє ім'я вписане в історію світового футболу. Він створив одну з найсильніших європейських команд свого часу і виховав цілу плеяду футбольних зірок. Хлопчик, дитинство якого припало на війну і тяжкі повоєнні роки, здолав усі перешкоди й дійшов до вершин завдяки наполегливості, невтомності і гострому розуму. Його приклад вражає, захоплює й надихає дітей і дорослих.

   Тож сміливо вперед з книгами до нових перемог!



Немає коментарів:

Дописати коментар