неділю, 26 липня 2020 р.

Смакуйте літо з книгою

    Хто ж не любить літо? Літо люблять всі: і дорослі, і малі. Літні канікули надають дітям безліч вільного часу для відпочинку і розвитку. Багато з них віддає перевагу активним іграм, хтось – комп’ютерним, але, на щастя, є багато й таких, які люблять читати.

   23 липня до бібліотеки-філії для дітей № 4 на бібліогалявинку «Під українським небокраєм книги любимо й читаємо» завітали активні читачі, члени агенції читача-початківця «Книговичок». Присутні з задоволенням розглянули цікаві, пізнавальні книги, які представлені на книжковій виставці «Книга збирає друзів». Провідний бібліотекар Лісняк Т. Є. ознайомила малечу з новими надходженнями цього року. Книги енциклопедичного характеру про рослин, тварин, космос, про відкриття та мандрівників вабили дітей яскравими малюнками та цікавими фактами. Юні читайлики спілкувалися, ділилися враженням від прочитаного, розповідали про своїх улюблених героїв, познайомилися з творчістю нових для них письменників. В останній час великим попитом у читачів користуються книги С. Дерманського, І. Андрусяка,
М. Павленко, А. Кокотюхи. Дітлахи читали казочки, відгадували загадки про літо, доповнювали прислів’я.
   Тож, запрошуємо юних книголюбчиків до бібліотеки-філії для дітей № 4 за адресою: провулок Волгоградський, 17. Пізнавайте світ за допомогою книги та отримайте насолоду від читання.







Немає коментарів:

Дописати коментар