четвер, 20 серпня 2020 р.

Святкуємо День незалежності України з бібліотекою

                                                                                                      

                                                                                                      Ми українці – велика родина,


мова і пісня у нас солов’їна,

квітне в садочках червона калина,

 рідна земля для всіх нас – Україна…

      Рідний край, рідна земля… Які прості і разом з тим прекрасні й святі для нас слова…Ми всі  мріємо бачити свою країну незалежною, квітучою, щасливою. І від любові кожного з нас залежить, яким  буде майбутнє України.

   Напередодні великого державного свята – Дня незалежності України -  читачів центральної дитячої бібліотеки було запрошено на пізнавальну мандрівку «Україна унікальна, Україна незвичайна». Провідний бібліотекар Кривенко В. В. коротко повідала присутнім про славне історичне та героїчне минуле нашого народу, розповіла про те, яким непростим видався шлях нашої Батьківщини до своєї незалежності, повідомила про її унікальні місця.

    Того ж дня бібліотекар молодшого відділу  Свитка  А. О.  запропонувала  юним читачам, учасникам клубу «Калинонька»,  взяти участь у конкурсі дитячих малюнків на асфальті  «В дитячому серці живе Україна».  Дітвора залюбки створювала свої композиції, тому роботи вийшли гарні й  неординарні, та головне – сповнені любові до своєї країни. Перед бібліотекою у дитячих роботах зацвіли квіти, заколосилося жито, замайоріли прапори, тож важко було визначити найкращих. Члени журі, яке очолила Журавель Л. О., заступник директора по роботі з дітьми, віддали більшість своїх голосів за роботу Пащенка Тимура, тож він і виборов перше місце. Друге місце отримала Бодня Аня, а третє розділили між собою сестри Стасенко Аліна та Аліса. Всі учасники були нагороджені приємними призами.










                                                                                        
     















Немає коментарів:

Дописати коментар