вівторок, 1 вересня 2020 р.

День Знань


                 

     «Країна знань нам двері відчиняє» - під такою назвою для юних читачів, учнів  5-го і 8-го  класів ЗЗСО №18 (кл. керівник Рогачова Г. А.), бібліотечними фахівцями  центральної дитячої бібліотеки проведено  пізнавальну годину, приурочену  Дню знань.

     Новий навчальний рік розпочався у нових умовах, тож важливою підтемою стала  культура здорового способу життя у нових обставинах, адже  COVID-19 — новий виклик для всього свiту. 1 вересня цього року – справжнє свято для школярів, їх батьків, учителів. Всі відчули справжню радість від того, що школи нашого міста гостинно відчинили двері своїм учням. За попередніми обставинами, на сьогоднішній день всі відчули, наскільки є необхідним процес навчання у звичному для всіх режимі. Тож надзвичайно актуальними були питання про те, як захистити себе під час навчання за умов карантину, а також основні поняття профілактики та контролю захворювань – саме про це йшла мова на початку заходу. Провідний бібліотекар ЦДБ Кривенко В. В. провела короткий екскурс сторінками історії нашої держави, повідала про її славне історичне та героїчне минуле, наголосила на тому, що Україна займає достойне місце у світі  серед інших країн Європи. Присутнім нагадали про бібліотечні послуги  та були представлені нові надходження літератури, що надійшли до бібліотеки. Згадати вивчене та освіжити набуті знання з історії України, географії, культури присутні мали нагоду, відповідаючи на питання вікторин та конкурсів «Наша історія – наша спадщина», «Що я знаю про Європу?», «Гроно цікавинок про Україну» тощо.

    На захід завітала директор ЗЗСО №18 Жовтяк С. С., щоб привітати  учнів з початком нового навчального року, а найкращих нагородила грамотами за  високі досягнення у навчанні.

   Тож, сміливо ставте собі нові цілі, дорогі наші юні читачі, та впевнено крокуйте до намічених горизонтів разом з книгою!
































  

Немає коментарів:

Дописати коментар