середу, 9 вересня 2020 р.

Веселка в небі сяє, людей всіх звеселяє

 

   Радісна, яскрава, різнобарвна, дивовижна веселка! Лише вслухайтеся в її назву - на душі одразу стає весело. Чи хто - небудь коли замислювався, чому раптом у небі з'являється кольоровий місточок? Можливо це стається тоді, коли щирі друзі збираються разом, щоб відчути радість спілкування, зробити щось корисне своїми руками, приготувати приємні сюрпризи найріднішим. 

    9 вересня у центральній дитячій бібліотеці зібралися члени творчої майстерні "Кольорові намистинки" на майстер-клас "Веселка -підвіска власноруч", щоб створити  різнокольорову веселку. 

  Бібліотекар молодшого відділу Свитка А. О. запросила хлопчиків та дівчаток до "Веселкової лабораторії", щоб пояснити виникнення цього надзвичайно гарного природного явища, пояснила скільки кольорів має веселка та у якій послідовності вони розташовані, а головне - навчила дітей її виготовляти з паперу.

  Природі завжди є чим нас здивувати. Та виявляється, веселка живе не лише в небі. У дитячій бібліотеці з'явився справжній кольоровий місточок, який утворився з маленьких веселок, що поєднав  щирі відкриті дитячі серця. 






Немає коментарів:

Дописати коментар