пʼятницю, 27 листопада 2020 р.

Людина починається з добра


  Існує красива легенда: коли народжується дитина, Бог запалює на небі нову зірку і посилає їй янгола-охоронця. Уві сні янгол цілує дитя тричі: у чоло — аби воно зростало розумним; у личко — щоб було красивим та у серце — аби здоров’я, любов та доброта поселилися у його тілі і душі. А наскільки збережеться у серці доброта впродовж життя, залежить від кожного з нас… 
   26 листопада, в рамках проєкту «Читай. Грай. Пізнавай» в бібліотеці-філії №2 відбулися бібліо посиденьки «Чарівна магія доброї книги». Діти з цікавістю слухали бібліотекаря Жолтенко Л. С., яка читала повчальні оповідання В. Сухомлинського: «Навіщо дякують?», «Важко бути людиною», «Красиві слова і красиві діла», про магічну силу доброти і чуйності у взаєминах між людьми, які пробуджують бажання захистити слабшого, допомогти старшим. 
   Юні читайлики згадували слова привітань та ввічливості, пограли в ігри: «Словничок ввічливості», «Що добре, що погано», пригадали прислів’я про добро, лагідні слова в «Лицарському етикеті», переглянули мультфільм «Просто так», згадали казки, у яких перемагає добро, та ознайомилися з книгами відповідної тематики, представленими на книжковій виставці «Букварик чемності». 
   Активні читачі, друзі бібліотеки - Котенко Наталія, Кісіль Жанна, Масенко Євгенія долучилися до  акції доброти «Моя іграшка – тобі» та подарували бібліотеці багато дитячих іграшок. 





 

Немає коментарів:

Дописати коментар