четвер, 11 лютого 2021 р.

Улюблені книги малечі

   

Улюблені книги малечі - це казки, їх залюбки читають, а ще з задоволенням переглядають вистави за участі казкових героїв.

До молодшого відділу центральної дитячої бібліотеки завітали наші читачі, вихованці дитячого клубу раннього розвитку "Alpha generation kids club". Цього разу бібліотечні фахівці Пека Н. А. та Свитка А. О. запропонували малечі переглянути лялькову виставу театру "Промінчик" - "Півник - співець, золотий гребінець".















Бібліотекарі також розповіли малечі про нові книжкові надходження для дітей молодшого віку. Зокрема про твори дитячої англійської письменниці Беатрікс Поттер, яка відома усьому світу як творець таких чудових персонажів - їжачиха Ухті-Тухті і кролик Пітер. ЇЇ твори користуються великою популярністю вже більше ста років. Створені автором казки та ілюстровані нею оповідання перекладені десятками мов світу. Читачі ЦДБ тепер мають змогу ознайомитися з нетлінною класикою дитячої літератури та прочитати книги Беатрікс. Навіть, якщо дитина ще не вміє читати самостійно, можна почитати їй ці чудові казки на ніч або ж просто показати яскраві ілюстрації. Три чудових дитячих книги цієї письменниці: «Казка про поросятка Робінзона», «Казка про Рудого і Квашеного», «Казка про білченя Горіхама» дитяча бібліотека отримала у рамках державної Програми поповнення бібліотечних фондів від Українського інституту книги.

















Немає коментарів:

Дописати коментар