пʼятницю, 21 травня 2021 р.

Хай квітне щаслива моя Україна!

 

   У цьому році Україна відзначатиме 30-річчя своєї незалежності. З того дня ми прийняли справжній виклик долі – стали на шлях створення та розбудови власної незалежної держави.  
      Україна – це земля з багатовіковою історією, мальовничою природою, чарівною піснею, мудрими і талановитими людьми. Сотні видатних українців були та залишаються творцями світової історії. Наша  країна найбільша в Європі. Це країна, на території якої зосереджена чверть всіх запасів чорнозему на Землі. Вона є одним з найпотужніших виробників зерна та входить до сімки найпотужніших у світі виробників рослинної олії, свинини, цукру та картоплі.
       21 травня працівники бібліотеки – філії № 4 для дітей запросили пятикласників ЗЗСО № 12 (вчитель Кравцова О. В.) на патріотичну годину «Незалежна і єдина наша ненька Україна». Провідний бібліотекар Лісняк Т. Є. провела короткий екскурс в минуле нашої держави, ознайомила присутніх з літературою книжкової виставки «Велична і свята ти наша Україна». Про цікаві та маловідомі факти, природні чудеса України школярі дізналися, переглянувши відео презентації «Сім чудес України», «Це моя Батьківщина», «В Україні най – най – най …». Діти залюбки читали вірші «Що таке Батьківщина?» П. Бондарчука, «Де найкраще місце на Землі?» Д. Павличка, «Рідний край» М. Чернявського, згадували державні та народні символи, звичаї й традиції українців. Юні патріоти перевірили свої знання, відповідаючи на питання вікторини «Чи знаєш ти Україну?».
        Ми пишаємося своєю країною, адже вона  найкраща у світі. Щиро зичимо нашій Україні миру, добробуту та процвітання!







 

       

 



Немає коментарів:

Дописати коментар