четвер, 15 липня 2021 р.

Веселі канікули з книгою

      Літо у розпалі, саме час відпочити, отримати нові враження, а ще – це чудова пора, коли можна поринути у захоплюючий світ літератури, побути поруч із своїми улюбленими героями, опинитися в загадкових, незвіданих країнах. 14 липня до бібліотеки-філії для дітей № 4 на літературний уїк-енд «Веселі канікули з книгою» завітали юні книголюбчики.

На бібліотечній галявині дітлахи знайомилися з нещодавно отриманими новими книжечками. Хлопчики та дівчатка зацікавилися книгами Джерома Стронга, Лесі Ворониної, Андрія Кокотюхи. Під «книжковою» парасолькою діти невимушено спілкувалися, розважалися, розповідали про свій відпочинок. Бібліотекар Марина Дудка загадувала загадки про літо, провела цікаві вікторини «Впізнай героя книги», «Казковий ерудит», рекомендувала книги для позакласного читання. 

    Літо продовжується, тож запрошуємо всіх охочих весело та креативно провести вільний час. Цікавих вам зустрічей у бібліотеці! Ми працюємо з 9.00 до 17.00 за адресою: провулок Волгоградський, 17. Вихідні дні - субота, неділя.

 








Немає коментарів:

Дописати коментар