неділю, 22 серпня 2021 р.

Україно моя, я для тебе на світі живу!

      Наближається головне державне свято - День незалежності України, що відзначається 24 серпня. Ще за давніх часів українці прагнули жити вільно на своїй землі, сповідувати свою віру, звичаї, традиції. Та, на жаль, історичні умови складалися переважно таким чином, що наші пращури протягом століть були змушені боротися за свою свободу. Цього року українці святкують 30 років незалежності своєї держави. І зараз, як ніколи, кожен українець повинен усвідомлювати всю цінність свого права жити у вільній суверенній державі.


    Долучаючись до вшанування цієї важливої для країни дати, бібліотекар абонементу старшого відділу Тонконог Г. В. запросила до центральної дитячої бібліотеки юних читачів на патріотичну годину "Україно моя, я для тебе на світі живу". Присутні дізналися важливі історичні факти нашої країни на шляху до своєї незалежності, взяли участь в історичній вікторині "Твоя країна - Україна", прослухали огляд книжкової виставки "Україна є! Україна буде!".
Під час заходу дітям була надана можливість поділитися своїми думками стосовно того, якою вони вбачають свою країну у майбутньому та що вже сьогодні можуть зробити для її покращення та процвітання.









Немає коментарів:

Дописати коментар