неділю, 8 серпня 2021 р.

Нові книги чекають на вас!

Юні друзі! 

  За вікном останній місяць літа. Урізноманітнити своє дозвілля, розфарбувати новий день яскравими кольорами, поринути у вирій пригод на сторінках захоплюючих книг пропонує своїм читачам бібліотека – філія № 4.

До вашої уваги - віртуальний огляд літератури, якою нещодавно поповнився бібліотечний фонд. 

Андрій Бачинський "Детективи в Артеку, або команда скарбошукачів"

         Герої повісті Оленка, Антон, Сашко і Сергій під час відпочинку у таборі на березі Чорного моря випадково дізнаються про таємницю захованих неподалік коштовностей славнозвісної Міледі. Уночі друзі таємно вирушають на пошуки скарбу … 

 Галина Вдовиченко "36 і 6 котів – компаньйонів"

         Самотнім бабусям і дідусям, що живуть у старечому будинку, потрібні помічники. А декому з великого котячого гурту час піклуватись про інших. Старенькі і 36 і 6 котів зустрінуться … До чого приведе це знайомство, які зміни очікують і людей і котів? …

Галина Вдовиченко "36 і 6 котів – детективів"

         У котів – танцюристів з’явився новий талант  - до дряпопису. Їхні картини прикрасили стіни господаревої кав’ярні … Аж тут стався злочин. Хто візьметься розслідувати дивне зникнення? Хто розкриє таємницю вісьмох липових дощечок? За справу беруться справжні детективи … 

Леся Воронина "Таємне товариство Близнюків, або Чудовисько озера Лох – Ойх та інші страховища"


Хижі космічні прибульці-синьоморди, які володіють універсальною зброєю, хочуть перетворити Землю на власну колонію. Однак Клим Джура, хлопець, який розуміє мову синьомордів і вміє читати їхні думки, збирається перемогти ворога його власною зброєю. Климові допомагають не лише члени Таємного Товариства Близнюків,а й загадкове чудисько озера Лох-Ойх.

Леся Воронина  "Таємне товариство Ботанів, або Екстрим на горі Підстава"

Герой нової фантастичної повісті Лесі Ворониної «Таємне Товариство Ботанів, або Екстрим на горі Підстава» Клим миттєво відгукується на запрошення взяти участь в екстремальних пригодах, що відбудуться на горі з дивною назвою Підстава. Хіба ж хлопець міг запідозрити, що листа із за­прошенням йому прислали не його побратими з Таємного Товариства Боягузів — Жук і Заєць, а в таборі «Екстремал» його підстерігає пастка? Що ж насправді відбувається на вершечку Підстави? …

 Леся Воронина "Таємне товариство Блазнів, або Балансування на краю прірви" 

 

Хіба можна було уявити, що головний герой цієї книжки Клим Джура та його друзі з Таємного Товариства Блазнів потраплять у пастку під час циркової вистави? Підступні прибульці-синьоморди, які хочуть підкорити Землю, цього разу замаскувалися під клоунів та відволікають увагу публіки фокусами й дивовижними виступами дресированих тварин.

І ніхто з глядачів не підозрює, що їх збираються перетворити на слухняних зомбі, готових виконувати будь-які накази чужопланетних хижаків …


Андрій Кокотюха "Гімназист і Чорна Рука"

 

         Через погрози Чорної Руки починаються небезпечні пригоди звичайного київського гімназиста Юрка Туряниці. Волею долі лише Чорна Рука знає, хто скоїв убивство, в якому звинувачують українського воїна-добровольця. І восьмикласник іде по сліду, як справжній детектив. Разом з київським гімназистом та його друзями ви потрапите в моторошні покинуті будинки, старі київські двори та лігва озброєних бандитів ...

Андрій Кокотюха "Гімназист і Біла Ворона"

Київський гімназист Юрко Туряниця вже розгадав загадку Чорної Руки і переміг Вогняного Змія. Але тепер йому протистоїть набагато небезпечніший ворог — невловима Біла Ворона. Так називає себе лиходійка, котра полює на дітей в інтернеті. Біла Ворона вишукує тих, хто не схожий на інших, і затягує їх у свої смертельні тенета. Юрко мусить зупинити Білу Ворону. У його  команді -  старий сищик Назар Шпиг, вірний бульдог Джентльмен, а також безстрашна фронтова розвід­ниця Яна Вогник. Третя книга детективної трилогії провідного майстра цього жанру Андрія Кокотюхи «Гімназист і Біла Ворона» не залишить байдужими нікого. Шаленого читання!

Джеремі Стронґ "Гармидер у школі"

         До Вашої школи ще й досі не завітала міс Гармидер? Спробуйте попросити про це вашого директора – адже міс Гармидер зазвичай працює вчителем на підміну. Ніхто зі школярів не відмовився би від такої вчительки! Бо з нею уроки перетворюються на саме задоволення: веселощі, гру, розважання, рейвах, тарарам, одним словом – суцільний гармидер!

Джеремі  Стронґ "Канікули з близнятами"

А  чи знаєте ви, хто така Василина – Капустина? А який стосунок має чубатий кінь до курчат? А хто переможе в двобої – коза чи велетенський пес? А як готувати кроликів до кролячих перегонів? Ні? То мерщій беріться читати нову книжку про пригоди Ніколаса та його невгамовної сімейки.

Джеремі  Стронґ "Мій тато і зелений алігатор та інші історії"


Оце так сімейка! Татко приволік додому живого алігатора, а бабуся бігає на побачення, як шістнадцятирічна дівчинка, та ще й гасає на мотоциклі! Лише мама дає всьому раду, хоча інколи годує всю родину самими лише сосисками і збирається... вибухнути.

Джеремі  Стронґ  Знайомтесь: фараон!


         Єгипетський фараон пролежав купу часу у гробниці, аж поки двоє бандитів-невдах не розбальзамували його ненароком, шукаючи карту скарбів. І от ожила мумія розгулює сучасним містечком, наче забинтований пацієнт, який щойно утік від санітарів. А тим часом двійко нерозважливих бандитів-початківців уже снують свої недолугі плани із захоплення єгипетського фараона.


   
Ці та інші новенькі цікаві книги ви зможете прочитати у бібліотеці – філії № 4 для дітей за адресою: провулок Волгоградський, 17.

 Ми працюємо з понеділка по п’ятницю

 з 9.00 до 17.00

Бажаємо вам приємного читання!













 

Немає коментарів:

Дописати коментар