четвер, 9 вересня 2021 р.

Міжнародний день краси

      Говорять, що краса врятує світ. Намагаючись звеличити красу життя, люди не тільки почали писати вірші і музику, а й придумали спеціальне свято — Міжнародний день краси. Його відзначають 9 вересня.

   Ініціатива святкування дня краси належить Міжнародному комітету естетики і косметології СИДЕСКО, заснованому у Брюсселі у 1946 році

   Цього дня у багатьох країнах світу проводять різноманітні конкурси краси. Та головне, особливо вітається все прекрасне й дивовижне, те, що приносить естетичне і моральне задоволення.  До речі, вперше міжнародний конкурс краси відбувся ще в далекому 1888 році в Бельгії. А перший загальновідомий конкурс "Міс Світу" - у 1951 році в Лондоні. Звичайно, журі обирають переможницю не тільки завдяки її природній красі, дівчата показують свої таланти й відповідають на різні питання.

    Це свято також є чудовим приводом забути про війни, негаразди та інші проблеми. Якщо добре придивитися, світ справді сповнений красою. Вона - в кожній краплині роси, у ранішньому промінні, в ніжній квітковій пелюсточці... Безперечно, і в кожній людині є щось прекрасне: очі, руки, волосся, голос, душа, мрія...Та все ж  щира душевна краса – це та сама краса, що врятує світ.

  Від душі зичимо всім нашим читачам завжди почувати себе гарними і щасливими, адже це - найголовніше!


 



Немає коментарів:

Дописати коментар