четвер, 21 жовтня 2021 р.

Журнальна імперія

Віртуальна галерея «Журнальна імперія»

        Центральна дитяча бібліотека пропонує своїм користувачам ознайомитися з  періодичними виданнями, які наразі отримує. 



До вашої уваги науково-популярний природничий журнал для дітей «Колосок».

Разом із цим журналом ви поринете у цікавий світ науки, живої природи, відкриватимете для себе нові таємниці Землі, Всесвіту.

      Випрати білизну - дуже просто, правда? Та ви обов’язково зміните свою думку, прочитавши статтю «Фізика прання». Ви матимете нагоду зазирнути в історію та фізику прання, розвінчати міфи про нього й дізнатися, що це була дійсно тяжка праця.

Чи все ви знаєте про захопливі оптичні  явища? У давнину вони зачаровували, лякали, адже природа їх виникнення була невідома. Тепер це має наукове пояснення, але продовжує дивувати своєю красою.

Якими бувають веселки, міражі, що таке гало? Про все це можна дізнатися, гортаючи сторінки журналу «Колосок». Своїм читачам журнал пропонує захопливу подорож королеви ягід – вишню. Екскурс в історію, її лікувальні властивості та українське «вишневе» письменство.

     Медузи – найдавніші жителі нашої планети, що з’явилися задовго до появи динозаврів, приблизно 650 млн років тому. Які вони бувають, небезпечні чи корисні, як медуз використовують у медицині – про це й багато інше йдеться у журналі. А мрійливим натурам та всім, хто цікавиться астрономією, - стаття «Принади зоряного неба».

   «Моє хобі» - журнал, який не тільки розповість багато цікавого про світ природи, історії, мистецтва, розповість про виникнення багатьох популярних видів рукоділля, але й  навчить виготовляти різноманітні прикраси своїми руками. Скарбничка цікавого з життя жирафів, Таурен – найбільший та найстаріший парк Австрії, з глибини історії тенісу – все це можна прочитати на сторінках журналу «Моє хобі».  Один з його випусків присвячений вишуканій і романтичній країні – Франції, яка є батьківщиною багатьох  цікавих і популярних видів рукоділля: декупаж і декопатч, пап’є-маше, вишивка рококо, ришельє, фриволіте, сутаж, перга мано та багато інших. Тут же пропонується виготовити багато корисних речей для декоративного оздоблення, як от: квітковий водоспад, композиція «Доброго ранку», панно «Зоряна ніч».


       Читачам-підліткам буде цікавий журнал  «Однокласник», який пропонує цікаві новини зі світу шоу-бізнеса,  кіно, музики, інтерв’ю відомих музикантів, спортсменів, акторів, поради спеціалістів різних галузей. А ще на його сторінках - навіть новітня українська проза від сучасних майстрів пера. 

    Як створити успішний мультфільм, як стати успішним, як розпізнавати фейки й таке інше - в улюбленому підлітками журналі!

   



    Журнал для сучасних дівчат «Жасмин» пропонує юним леді дізнатися про розмаїття квітів у світі, історії появи різних видів рукоділля, безліч смачних рецептів та інструкції з виготовлення широкого виду прикрас.

Дорогі користувачі! 
Відкривайте світ разом із пізнавальними журналами, що є в дитячій бібліотеці.
Приємного читання!

Немає коментарів:

Дописати коментар