вівторок, 11 січня 2022 р.

Закнижені канікули в бібліотеці

    Час новорічних свят - це час красивої, доброї казки, яка приходить у кожен будинок. Новий рік з давніх часів вважається найочікуванішим, найулюбленішим, його з нетерпінням і надією чекають усі: і дорослі, і діти.
     Під час різдвяних свят провідний бібліотекар читального залу Кунах Н.С. запросила юних читачів на веселі новорічні перегони "Закнижені канікули в бібліотеці".

     Бібліотекар познайомила присутніх з традиціями святкування Нового року в країнах Європи та різдвяних свят в Україні. Діти з задоволенням відповідали на питання новорічної вікторини, відгадували загадки із "Загадкової скриньки", з захопленням взяли участь у веселих конкурсах та іграх "Веселі сніжки", "Новорічна абракадабра", "Чарівні сніжинки", а ще потанцювали на новорічному танц-полі. Гості заходу, учні вокального відділення мистецької школи, Литвин Єлизавета, Калініна Кіра, Бобко Даниїл, Сівірін Савелій, Біла Софія, Барвінова Варвара, Чернишова Анастасія, Пільховська Марія та Риндіна Віолетта (викладач Литвин Н.А.) подарували новорічні музичні подарунки та гарний настрій всім присутнім. 
























Немає коментарів:

Дописати коментар