неділю, 8 травня 2022 р.

Матерям України

 

   Кожен з дитинства несе в душі єдиний і неповторний образ – образ своєї Мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди любитиме, не дивлячись ні на що. Мама… найперше в житті слово.
  Слово «мама» росте разом з нами тихо, як тихо ростуть дерева, сходить сонце, розцвітає квітка, як тихо світить веселка і гладить по голівці рідна рука.
   Мама – наша порадниця й розрадниця, наша наставниця і заступниця. Вона подарувала нам життя, щохвилини думає про нас, хвилюється, чекає. В Україні жінка споконвіку асоціювалася з берегинею сім'ї. Саме від неї залежить виховання дитини і прищеплення любові до рідної землі.  Сьогодні в нелегкий час для нашої держави низько вклоняємося всім українським матерям захисників нашої Батьківщики. Ви виховали достойних синів України.

   Від щирого серця вітаємо всіх українських Мам з їхнім святом! Хай світлом і добром відгукуються в душах дітей ваші нескінченні турботи, терпіння, любов і відданість. У цей святковий день, милі, дорогі Матері, прийміть слова вдячності, любові і пошани! Хай у ваших очах не гаснуть усмішки! А ваші діти ніколи Вас не забувають!




Мама, матуся, матінка... Чарівне, ніжне, щире слово.
Це слово співуче, мелодійне, як пісня, що дарує всім матусям Софія Крекніна.



Любов мами - найбільша коштовність у нашому житті. І скільки б не було нам років - п'ять чи п'ятдесят, нам завжди потрібна мама, її ласка, її погляд. Немає кращої любові, ніж любов материнська, бо любов материнська вічна, вона завжди пестить і гріє серця своїх дітей. Любі матусі вам дарує пісню "Дорога додому" Уляна Черненко


Немає коментарів:

Дописати коментар