четвер, 1 вересня 2022 р.

Ми - українці: честь і слава незламним!

                                    Навчатись на відмінно
Бажаєм вам віднині.
Батькам своїм на радість,
На славу Україні!


Дорогі друзі!

      Щиро вітаємо вас із 1 вересня - урочистим Днем Знань і стартом нового навчального року, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, нових звершень, самостійного життя. Та, на жаль, замість першого шкільного дзвоника по всій країні час від часу чутно звуки сирен й школярам доводиться навчатися в умовах війни. Наша держава наразі має виборювати свою свободу, незалежність, суверенітет та приналежність до європейської нації. Війна торкнулася кожної родини, а перемога в ній стала великим прагненням кожного українця. Наші військові героїчно боронять країну від ворогів задля світлого майбуття під її мирним небом. Тож наближайте перемогу разом з усіма своєю старанністю, наполегливістю, прагненням до нових знань, які обов'язково стануть запорукою визначних успіхів у вашому дорослому житті.
Традиційно бібліотечні фахівці дитячої бібліотеки проводять перший урок у школах нашого міста. Цього разу він відбувся онлайн для учнів-читачів 7-А та 10-В класів ліцею №18 (кл. керівник Рогачова Г. А.) під назвою "Ми - українці: честь і слава незламним!" Учням було запропоновано ознайомитися з матеріалами про цікаві факти України, найвидатніші винаходи наших земляків, неймовірні природні багатства, історичне славне минуле нашої держави, найдивовижніші її архітектурні дива. Кожний мав змогу вкотре переконатися, що наша країна могутня, прекрасна й непоборна.
      Високих вам досягнень, юні читачі, безпечного навчання, цікавих уроків, вірних друзів, змістовного й яскравого дозвілля! Проведіть цей навчальний рік разом з дитячою бібліотекою! На вас чекають не тільки корисні та захоплюючі книги на допомогу шкільній програмі, а й новинки художньої літератури для найвибагливіших читачів
                                             

                      Наближаємо Перемогу разом!











Немає коментарів:

Дописати коментар