понеділок, 20 березня 2023 р.

Душа моя, мов ніжна квітка

 Поезію називають духовним скарбом людства. Вона  покликана пробудити в людині радість життя, любов до прекрасного, приходить з дитинства і супроводжує нас все життя. А ще кожен може знайти в ній щось своє, близьке й потрібне. 

    Юні читачі-бібліотеки філії №5 мають безліч захоплень. Крім основного з них - читання, багато хто пробує вже писати свої власні твори. У рамках клубу «Stylish generatіon» до Дня поезії відбулося поетичне онлайн рандеву «Душа моя, мов ніжна квітка»

    На захід завітали юні поети, а також ті читачі, кого захоплює мистецтво слова. Від керівника клубу, провідного бібліотекаря 7-9 класів, Кривенко В. В. присутні дізналися про те, коли з’явилися перші згадки про поетичне слово, згадали його великих митців, обмінялися думками й враженнями. А власні вірші зачитали: Риндіна Віолетта, Фролова Софія, Іваненко Іванна та Варфоломєєв Лев.

    Перші поезії наших талановитих читачів сповнені любові до рідного краю, радісних сподівань та мрій про мирне й щасливе майбуття. Вони, як  тендітні весняні квіти, загартовані сьогоденням, набиратимуться сил та поступово міцнітимуть, підживлюючися життєдайною величчю рідного слова, й обов'язково розквітнуть на радість усім під лагідним і мирним українським сонцем.   

        До вашої уваги поетична відео добірка творів

юних читачів бібліотеки - філії №5 



  Натхнення вам і подальших творчих успіхів, 

дорогі юні читачі!

Немає коментарів:

Дописати коментар