середу, 24 жовтня 2018 р.

Знання - це сила



   Наприкінці жовтня фахівці центральної дитячої бібліотеки провели день бібліографії "Сходинки до знань" для своїх читачів всіх вікових категорій.   
Книги, прочитані в дитинстві, запам’ятовуються на все життя, впливають на подальший розвиток, на світосприймання, формують певні норми поведінки.
   Ось чому так важливо правильно організувати читання, спрямувати його так, щоб до дитячих рук потрапили необхідні книги, щоб їх спілкування з ними стало звичним і, що дуже важливо, приємним та улюбленим заняттям!

    З цією метою працівники центральної дитячої бібліотеки завітали до своїх читачів, п’ятикласників ЗЗСО №18 (кл. керівник Дубина М. С.), щоб провести інформ-пеленгування «Умій читати книгу».  Сапего М. І., бібліотекар абонементу 5-6 класів надала практичні поради, як правильно обирати книги для читання, з користю читати їх, порекомендувала, як процес читання зробити цікавим та захоплюючим.  Провідний бібліотекар старшого відділу Кривенко В. В. запропонувала юним читачам здійснити захоплюючу подорож до країни Журналії, провівши прес-огляд періодичних видань. Учні дізналися, якими були перші часописи  та перевірили отримані знання, позмагавшись в бліц-турнірі «Кореспонденти».


  Для читачів-учнів 4 класу (ЗЗСО №2, учитель Таран В. Л.) працівники бібліотеки Кунах Н.С., Пека Н.А. та Свитка А.О. провели майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок і виробів з паперу, використовуючи матеріали періодичних видань, що надходять до центральної дитячої бібліотеки "Жасмин", "Моє хобі", "Діана handmade". Діти з радістю демонстрували свої власноруч виготовлені поробки.





  Насолодитися останнім осіннім теплом на свіжому повітрі у парку


 ім.  О. Сучкова та взяти участь у пізнавальній годині "Журнали читай - розумним ставай"  запропонували читачам-учням 3 кл. ЗЗСО №18 (учитель Водоп'ян К.А.) бібліотекарі центральної дитячої бібліотеки Пека Н.А. та  Свитка А.О. Третьокласники із захопленням переглядали сторінки нових журналів, що нещодавно надійшли до бібліотеки.





Немає коментарів:

Дописати коментар