понеділок, 27 грудня 2021 р.

Рік Новий – чудове свято, буде радості багато!

   Багата зима на свята. Одні полюбляють свято Миколая, інші - Новий рік із запашною ялинкою та подарунками. А яке ж свято без цікавих та захоплюючих розваг?
    24 грудня працівники бібліотеки-філії № 4 для дітей запросили членів агенції читача-початківця «Книговичок» та учнів 2-Б класу гімназії № 12 (вчитель Українець Л. Л.) на новорічний серпантин «Рік Новий – чудове свято, буде радості багато».
   Діти дізналися багато цікавинок про зимові свята, як святкують Новий рік та як називають Діда Мороза в інших країнах, звідки з’явився звичай дарувати на Новий рік подарунки. Провідний бібліотекар Лісняк Т. Є. ознайомила малечу з книжечками на новорічну тематику та запропонувала відповісти на питання вікторин «Снігова карусель», «Чого на ялинці не буває».     Впродовж заходу дітлахи брали участь у конкурсах «Абракадабра», «Новорічний хоровод», відгадували за описом казкових героїв та зачитували від них новорічні телеграми. Весело та активно юні читачі розгадували загадки про зиму та Новий рік, декламували улюблені вірші. На заході панувала святкова атмосфера, море позитиву та гарний настрій. Зимові канікули розпочинаються, тож запрошуємо всіх юних книголюбчиків до нашої бібліотеки.









Немає коментарів:

Дописати коментар